Uppdaterad: Lördag igen

Lördagmorgon och natten har varit jävlig. Bihålorna spökar och annat spökar. Några ord slår stora hål i min själ, sänker mig snabbt. Barn och HS är på fotbollsträning och kommer snart hem. Jag har betalat räkningar men har glömt HS lösenord så jag kan inte göra allt klart. Jag har ont i lederna, ont i huvudet och det tjuter mer än vanligt i öronen. Datorns space-tangent fungerar halvdåligt fortfarande. Jag är trött. Och måste se till att vila upp mig inför nästa vecka: tisdag till Mora, onsdag till Orsa och på fredag startar vårt Euromeeting då vi ska ha ett par belgare boende hos oss och det är fest hela helgen. Vi ska åka och handla skor till Solstickan, Kupolen en lönehelg + Valborg. Schoo… Ska kolla in några stålringar hos Alberts. Kanske köpa ett par nya jeans. Jag vet inte. Sen ska vi också till Systemet – vinet tog slut igår. Helt enkelt helgvardag.

Uppdatering: Det blev skor för hela slanten. Fyra par till Solstickan (fotbollsskor, tennisskor, stövlar och sandaler) och ett par till Terrorprinsessan (sandaler). För lite mer än sjuhundra spänn – Skohuset rules. Själv är jag, efter en kontroll av vår- och sommarbeståndet förbjuden att ens titta på skor – min förkärlek till Skohusets Vagabond-outlet har gjort att jag så smått börjar likna Imelda Marcos. Några ringar blev det däremot inte men däremot träffade jag våra kunder som stod och jobbade med relationsmarknadsföring tillsammans med andra friskolor.