Lite politik också

Katrine Kielos refererar en oerhört kul artikel från Libertas: Libertas avslöjar moderaternas hemliga kampanjledning. Sanslöst burleskt och skojigt oavsett vilken politisk inriktning man har. På tal om politik så intervjuas Kungen i TV4 just nu och det hela är pinsamt: en sextioårig inavlad fåntratt med djupt värderingskonservativa åsikter. Det roliga var att se att Hey Baberibas kungaporträtt är kusligt bildligt. Och att han anser sig ha sett ett program om han sett tio sekunder… det visar sannerligen hur han anser det här med att researcha… Och hello: en seriöst arbetande monark – en skojig figur och perukstock. Det är ändå vad det handlar om.
Mer politik: jag är jäkligt glad att jag pluggade när jag gjorde – att jag för snart tio år sedan tog mina examen. Det sjuka är att studiebidrag och studielånen inte höjts någonting sedan dess! Jag fattar inte hur ni studenter klarar er idag.