Omnämnande

Jag fick ett fint omnämnande idag (tror jag…). Projektledare A berättade att hon hade visat runt en ny, stor, kund och när de kommit till mitt rum hade hon påpekat att hon alltid fascinerades av att någon som är så oerhört strukturerad i huvudet, och kan analysera och sätta ihop saker på ett helt annat sätt än alla andra, kan ha så stökigt omkring sig. Och jo, det är sällan mitt skrivbord inte är fullkomligt belamrat av papper, böcker, kaffekoppar, sladdar och ännu mer papper…

Dagen har för övrigt varit intensiv. När jag åkte från dagis vid halv fem på eftermiddagen fattade jag inte vart dagen hade tagit vägen. Det har varit konceptande, jobb med en artikel tillsammans med kund och kundmöten i en salig röra. Imorgon har vi styrelsemöte med MiD hos oss och sen fortsätter det med fler konceptjobb och förberedelser för diverse workshops. Det är ett rätt galet tempo just nu – jag har aldrig haft så många projekt på gång samtidigt. Min tid är fullbokad en bra bit in i augusti. Och det är ju bra.

HS kom hem nu ikväll. Hon verkar ha haft det bra. Hon är nöjd och verkar känna sig rätt tillfreds med vägledningsjobbet. Jag tror att det passar henne mycket bättre – hon får använda sin kunskap i samtalsteknik, hon får tänka pedagogiskt och det är mer positivt än att jobba i kundcenter med pöbeln. Fr a eftersom hon redan blivit misshandlad av en arbetssökande en gång.

Imorgon kväll måste jag betala räkningarna och deklarera. Fast känner jag mig själv rätt slänger jag en blick på siffrorna från Skattemyndigheten, inser snabbt att jag ju faktiskt går plus och skickar iväg ett godkännande SMS.