Aj.

Aj. Det gör ont i höger sida av nacken och höger axel, även om båda knäna och vänster axel inte direkt känns som om de ville vara med. Problemet är att knäna förhindrar mig att höja bordet för att stå och jobba, vilket vore jävligt skönt eftersom axlarna gör ont när jag sitter ner.
Tre möten avklarade – som jag sa till S i det korta telefonsamtalet på språng mellan lunch och möte – det är fan fascinerande att vi får något producerat på det här bygget.

Det drygaste är att det är svårt att börja med något nytt eftersom mötena hela tiden kommer emellan – jag kan inte sätta mig en halvtimme och börja skriva ett koncept eller analysera. Ställtid och fokustid kräver mycket mer. Så det blir en dag med möten på mellan 0,5 och en timme, och däremellan mest ingenting (eller intern planning dvs. läsa diverse saker).

När jag kommer hem ska jag nog ta med mig Solstickan och köpa en ny utegrill. Egentligen är jag sugen på att äntligen köpa en riktig Weber men snålheten lär än en gång bedra visheten och det blir något plagiat.