Det är onekligen sommar

Äppelträdet är klippt. Höll på att bli en äktenskaplig kris eftersom HS fick för sig att det är snyggare att spara lite vattenskott och när jag sa emot så kom sedvanlig logik:

Då kan vi lika gärna jämna alltihop med marken…

Jajustdet. Jag förklarade att hon kunde klippa det jävla trädet själv och då insåg hon hur korttänkt hon var.

Själv har jag extremt ont i nacken och ryggen efter att ha klängt omkring uppe i trädet. Det som var skönt att känna var skillnaden på vighet och enkelhet att klättra gentemot för ett år sedan (och tio-femton kilo).

Ätteläggen har varit med kompisar mest hela dagen. Solstickan har synts till nån minut då och då. Annars har han röjt runt med fyra kompisar. Den snart sjuårige sonen har idag också insett fördelarna att leka ett helt gäng och när han kom farande för att lämna nån grej så sa han:

Det är så kul att vara flera som leker och inte bara två!

Det är onekligen sommar.