Hade tänkt…

…lägga in lite bilder från matchen idag men det blev inte så. Vi firade min födelsedag och segern med en DT på Donkan. Med en kaffe vid familjens dator försökte jag väcka liv i ett CF-minne från min gamla [[mp3]]-spelare, 128 mb som skulle passat perfekt i handdatorn. Men det verkade ha totalhavererat. Så jag gav till slut upp efter att konstant sett datorn söka efter ”Automatiskt uppspelning” sjuhundratrettioåtta gånger trots att jag hade stängt av det på alla kortläsarna. Solstickan fick den fjärde Harry Potter-boken i påskpresent av sin mormor så det blev ett och ett halvt kapitel i den. Innan CSI försökte jag lite halvhjärtat att jobba men det gick ungefär lika bra som innan. Och sen var det Vita Huset. Ett ok avsnitt även om jag tycker det har tappat oerhört i nerv genom att storyn splittrats upp på så många händer – idag var exempelvis inte president Bartlet med en enda gång och det var bara en massa interiörer av Holiday Inn (jodå, man kan produktplacera ett helt jävla billighetshotell). Till slut kunde jag sätta mig och få ner allt som legat och grott under helgen. Så imorgon har jag åtminstone inte blanka sidor att komma med men det kommer bli på håret då kundmötet är klockan ett… Och klockan är snart ett – fast tolv timmar innan. Dags att sova.

Och jo – jag mår bättre i allmänhet även om kroppen gör ont. Träningsvärk efter att ha övat ”djup-hosta-medelst-snorsnytning” under helgen.