Murphy och vinst

Även Murphy verkar ha hittat tillbaka till livet efter påsk. Förutom att jag har (som vanligt) fått en rejäl bihålekörare så visade det sig att min genomtänkta, supersmarta och pedagogiska idé inför imorgon inte kommer att fungera – eftersom Teknikmagasinet sålt slut på sitt lager av Newtons pendel! *gah* Och nu sitter jag och försöker få ordning på tankarna, hitta andra ingångar och då är det liksom tomt i skallen!!

Solstickan spelade sin första fotbollsmatch idag. Och Forssa BK slog Kvarnsveden med hur många mål som helst. Alla tappade liksom räkningen efter ett tag och eftersom de bara är sex år så lät tränarna det vara. Men de var duktiga, och Solstickan kom igång riktigt i slutet av matchen, började se till att vara mer i händelsernas centrum och på slutet höll han på att göra mål. Det blir nog fotbollsspelare av honom till slut.