Dravel och drägg

Hemma med sonen. Han är fan frisk. Hör honom säga ”yessss!” när han gör mål i NHL 2005. Själv har jag försökt jobba men insåg att jag glömde en massa papper på jobbet igår. La Bossa Nova kom upp alldeles när jag höll på att packa ihop datorn och berättade att ett projekt måste göras om eftersom kunden gjort en 180 graders vändning. Så drygt! Det är såna här gånger jag har svårt för det här jobbet – att man måste bita ihop och le.

Jag är fånigt trött eftersom jag varje kväll bara måste se Cityakuten. Det är spännande, välgjort. Carter hittar sin plats på jorden. Undrar om det är utskrivning av honom nu. När han och ”Debbie” (samma skådis som spelar säkerhetsrådgivare i Vita Huset) åkte iväg i solnedgången (sic!) kändes det som om snart sagt alla verkar lämna serien. Å andra sidan verkar Kovac bli kvar ett tag. Eller inte.

Eftersom vi inte haft andra kanaler än bondkanalerna så har jag inte förrän nu sett CSI och avläggarna av den serien. Och jag förstår varför folk tycker att originalet är bäst. Fast det är fasen äckligast – varje gång jag sett ett avsnitt har det handlat om lik som legat för länge… *urk*. Och sen tycker jag att Melina Kanakaredes som spelar Det. Stella Bonasera är snyggast. Men visst – Marg Helgenberger som Det. Catherine Willows är läcker att titta på. Det som jag ändå tycker är häftigast är Gary Dourdan aka Det. Warrick Brown och hans ögon. Det är något mystiskt med dem, vilket ger serien en extra dimension.

Oj. Dags att äta lite. Möte i Falun kvart över ett.