NU ÄR JAG JÄVLIGT FÖRBANNAD

Läser via ThingsSheSaid och chespiriblog att gåtan om vart Foxy Lil Retard tog vägen äntligen fått sin lösning. Själv försökte jag skaka liv i henne när jag såg henne på MSN men ville inte göra för stor fuzz här i bloggen ifall hennes frånfälle från blogspot berodde på något speciellt.

Det gjorde det och anledningen gjorde mig jäkligt förbannad! På någon virrhjärna till brud som inte fattar när hon läser god litteratur (dvs. Foxys inlägg Ain’t no sunshine) utan hotar och jävlas.

Foxys ”pressrelease”:

då främlingar skickade mitt mycket uppmärksammade inlägg om min lärarvardag till såväl Ibrahim Baylan som nästan till min rektor och just det inlägget fick en modersmålslärare på min skola att hitta min blogg panikerade jag och raderade min blogg med omedelbar verkan. Foxy är (sken?)död tills vidare.

och en närmare förklaring:

när jag kollade de som hade länkat till mitt inlägg fick jag se kommentaren saxade länken till Ibrahim Baylan, men vad värre var, var flickan som tog så illa upp av inlägget att hon skrev plocka bort det och allting du någonsin skrivit om dina elever eller så skickar jag länken till din rektor. Då tappade jag liksom lusten att blogga. Det enda jag gillar är ju att skriva. Jag ville aldrig skapa debatt eller lämna ut mina elever. Jag var talträngd, thats it.

Säg mig vem flickan är så ska jag dammsuga hennes egna inlägg efter felaktigheter och anmäla det till alla som kan tänkas! Det här är ju absurt! Foxy gör inte en fluga förnär, hon är en vardagshjältinna – och ger oss andra en bild, sann bild, av vardagen i skolan i Rinkeby. Så kommer det en liten messerschmidt och förklarar att Foxys sätt är fel. Antagligen vill den bruden inte veta av någon verklighet – hon kanske anser att det är fel att visa upp goda exempel från invandrartäta stadsdelar – det stämmer kanske inte överens med hennes bruna politiska övertygelse.

Eller så menar hon att man inte ska skriva om något annat. Jag menar – det kan ju finnas människor som lägger ner tid på att luska reda på vem som är ”Elev-E”… självklart – det gör ju människor. Framförallt personer som läser Foxys långa långa inlägg om ditten och datten. Den person som är ute i fulväder orkar inte läsa så långa inlägg. Och jag är i ärlighetens namn fascinerad att den anmälande madamen orkade – jag menar: det verkar inte vara alla hemma där. Getterna har rymt och sanden tog slut efter halva gången.

Foxy darling. Låt dem inte sätta sig på dig. Du har en hoper vänner som kan hjälpa dig om någon jävlas med dig. Vi är dina digitala bodyguards, din pr-grupp och hit-squad. Kom tillbaka!