Närmare

Det är närmare nu. Snart flyttar jag till en egen domän även med den här bloggen.

På tal om att flytta så flyttade några av våra kompisar isär idag. Snackade med S och frågade hur det kändes, och han tyckte ändå att det var ok. De ska bo isär och känna efter hur de vill fortsätta. Och jag insåg att jag är glad att jag inte är i den situationen längre.

Dagens aktiviteter har varit skridskoåkning. Hela familjen ute på banan redan innan lunch. Och efter lunch stack jag och Solstickan ner till Kupolen för att fixa: a) nya skruvar till hans visir b) hockeyklubba c) täckväst.
Hockeyklubbor är för fan tokdyra! Mellan 400 och 600 skulle de ha. Glöm det. Nya skruvar fick vi, helt gratis, från Stadium. Tackar man för. Och en täckväst hittade vi, plus en cool mössa. Solstickan var nöjd. Han börjar bli en riktig stylare.

Vi hämtade upp Solstickans kompis på vägen och sedan lekte de. Jag skrev det jag fått till uppdrag att skriva för Resumé.

Terminator 3 och lite annat. En trist dag eller bara vanlig.