Endast en skugga av sitt forna jag

Men nu är du väl lite väl patetisk Linda Skugge? Eller lika jävla stockholmsincestuös som alla andra mediabloggare…
Det blir extra kul när man på andra ställen i din blogg kan läsa att du är extremt sugen på att vinna pris för bästa nydanare inom media… Du är liksom mediamänniskan i kvadrat.

I city jobbar ALLA med media. Och det är vidrigt.
På vårt gamla dagis på Karlavägen så gick Nils Petter Sundgrens barnbarn, de var farfar upp i dagen. Exakt samma ögon. Och samtliga föräldrar jobbade med media, film och reklam. Och alla hade våååååningar, minimalistiskt inredda.
Jag känner mig inte hemma bland såna människor.
Jag vill ha fleecejacka och leva inkognito.
Jag får panik av mediamänniskor som jämt talar med referenser och citerar Saturday night live, Office och Seinfeld. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Saturday night live i hela mitt liv. Jag skiter i Saturday night live. Jag gillar inte Office.
Jag pratar hellre om valla, recept, barnen, sjukdomar, skogen, isen på sjöarna, om hundar och katter, om Ikeas öppettider, om huruvida Shop Express på Coop är bra eller inte.

Läs hela den oerhört sorgliga bloggpostningen av en person som totalt tappat distansen till sig själv: EXPRESSEN.SE Linda Skugge: Why Skogen?