Bredbandsbolaget och Blogsoft

Vilken beige dag. Bredbandsbolaget lyckades fimpa nån dns-koppling vilket gjorde att jag a) fick prata med två personer på deras tekniska support – och den första visste inte att det var någon fel alls. Vilket därmed gjort att jag under ett par timmar försökte starta om alltihop ett par gånger om. b) de enda sajter som fungerade är QS-communityn (vilket visar att Q lyckats skapa en oerhört solid plattform), telia.se och Acer.com… jävligt rafflande sajter att använda. c) jag har inte kommit åt min jobbmail vilket inneburit att jag nu suttit och författat tio olika svar på kort tid.

För övrigt har de fullkomligt ryggradslösa fåntrattarna på Blogsoft självklart fallit för trycket från ”stackars Kalin”. Läs hur ”snyggt” abuseanmälningar sköts hos dem: AlexSevilla – Jag en hotare…… Suburbia och Media Culpa skriver om det hela – den senare sätter det hela i ett större sammanhang.

Hur många har verkligen satt sig in i Blogsofts regler? Och uppenbarligen anser sig Blogsoft stå över den svenska juridiken och därmed anse att saker som kan ”tolkas som förtal” bör tas bort.

Och Roland ”rekommenderar” mig också att städa bort sådant som kan tolkas som förtal…..såvitt jag vet så har jag inte på ngt sätt förtalat ngn…..jag bara skriver vad jag tycker om Yngves åsikter…….
AlexSevilla – Abuseanmälan

En sak är säker – det är helt klart förenat med viss fara att ligga hos Blogsoft.