Lukta gott [uppdaterad och tillfräschad]

Herrejävlar. Fyra produkter för huden – 765 spänn! Snacka om att vi jobbar i en lägre division… Det var kul i alla fall:

Medan damen i affären slog in varorna i kassan och tog mitt betalkort för att göra processen kort med mitt konto så frågade hon:
– Så ni ska på en solresa?
– Eh… nej… alltså…
(själv flinade jag gott åt AD-Annas försök att inte säga för mycket men samtidigt inte bli sedd som min flickvän :))
Till slut fick AD-Anna haspla ur sig:
– Vi jobbar med design. Förpackningar och så…

Efter det fick vi se varenda snygg förpackning som fanns i parfymeriet och ett gäng med tester fick vi med oss. Anna snodde snabbt Mugler – Thierry Muglers nya uni-sex. Jag fick en A*MEN och en B*MEN. Den första var ju extra kul för min del :) och jag testade den innan jag åkte hem. Kvinnorna i familjen gillade den – sexåriga Solstickan ansåg att det luktade tant…

Övriga presentationer har gått över förväntan. Nu är jag jävligt trött. Men Solstickan vill gå och titta på fotbollsträning, och eftersom HS är borta får både jag och Terrorprinsessan hänga med. I regnet. Jag slapp! Det regnade för mycket. Med löfte om att spela FIFA på datorn med Solstickan så stannade vi hemma. HS har åkt på förskoleråd för sista gången och sedan ska hon åka iväg och handla.