Tio

Om tio minuter ska jag ligga ner.
Imorgon släpper vi två koncept. Sen ska jag ut och researcha bland premium-hudvårdsartiklar för att hitta ”språket”. Hur skumt kommer det inte se ut med en något överviktig karl i 35-årsåldern som går och idogt kollar in var och varannan förpackning i den dyrare prisklassen inne på parfymeriet… *ler*
Imorse var jag än en gång ute på soptippen med ett lass. Jag och pensionärerna. En kärring var så skröplig att hon kanske borde ha lämnat sig själv till återvinning. Resten av dagen har varit produktion av koncept, kreativa briefer och presentationer för idag. Två nya jobb har också ramlat in – och vi är vidare i ett byråvalssammanhang.
Pressmeddelanden ute för OmForm. Och Ulrica och Richard är i Tibet.
Det tar fem minuter att göra sig i ordning.
Godnatt.