Varför är det ingen sport på TV?

El Steffe ringde och tjoade om att det var Äventyrsbadstime. Jag kände mig förkyld men resten av familjen packade ihop sig snabbt och till slut kände jag att det var jäkla trist att sitta ensam och uggla en fredagseftermiddag. Så jag åkte med. Det var El Steffe med familj, Ljuva Mon med son, Bankdirren med dotter och så vi fyra.

Efter ett tag valde vi män att utmana varandra på 3G-rutschbanan. Vi kom upp i nästan 30 km/h – och till slut trodde inte mätutrustningen på att det var möjligt utan la av. Den verkar inte van vid att män på 90-110 pannor åker. Själv slog jag i armbågen och i en ”landning” lyckades jag köra foten i kanten.
Jag testade Blackhole – det var ungefär som att ta en tripp. Mörkt, ljus och superskumt.

När vi kom tillbaka till Barnvattenlandet var Terrorprinsessan och HS försvunna. Det visade sig att Terrorprinsessan lyckats att dunka i hakan i någon minirutschkana. Det sprack. Så hon blev tejpad av sjukvårdskunnig badpersonal och vi fick en extrabiljett som plåster på familjesåret.

Vi började att avrunda det hela genom att planera kvällen. Bankdirren kunde inte följa med eftersom dottern visade sig ha 39 graders feber när de kom hem. Men resten av oss landade här hemma – tio personer käkade pastasallad. Tyvärr blev jag fort ”trött” – spriten tog hårt eftersom man inte druckit något och badet drar ur vätska helt klart… Jag somnade på utesoffan – jättebra när man redan är förkyld.

Det var trevligt. Visade sig att Mon jobbat som marknadsanalytiker på ett läkemedelsföretag så vi hade mycket att prata om.

Idag är jag jävligt förkyld. Hela skallen känns fylld av snor och jag nyser, hackar och den lätta bakfyllan gör varken från eller till… HS dammsuger men har varit oerhört tillmötesgående, imorse gjorde hon ”närmanden” men barn ”räddade” mig ;).

Jag öppnade min almanacka för nästa vecka igår och insåg att det blir rivstart-a-la-dragracing nästa vecka. Varenda dag är uppbokad med möten, möten som måste förberedas och göras presentationer till.