Guldkorn ur blogroll

Dags att tipsa om lite goda bloggar:

DIAGNOS skrivs av Björn af Kleen, Joakim Borda Pedreira och Karin Olsson – journalister runt Expressen, Sydsvenskan, Lundagård mm. En dekadent, synnerligen personlig blogg. Om nu allt skulle vara sant.

Isobels text och verkstad tillhör samma krets som DIAGNOS-gänget och skrivs av ”bombhöger”-journalisten Isobel Hadley-Kamptz. Högt och lågt, dekadens och djup. Jag gillar.

PromeMorian är Jonas Morians blog. Ordförande i socialdemokratiska pressföreningen och sambo med aktiv folkpartist liberal ledarskribent. Inte fullt så personlig men däremot intressant politisk blog med personligt tilltal.

Senaste nytt från SBL är självklart socialdemokratins gossen Ruda Stig-Björn Ljunggren. Ökänd nyliberalistisk socialdemokrat som upprör de flesta. Oerhört ofta väldigt lika åsikter som eder deep|ed. Under sommaren bloggat via sin Blackberry från sommarvistet i Blekinge.

Andra som är mindre kända upphovsmän men ofta ännu mer personliga och intressanta är: Mitt liv och jag, Det offentliga hörnet och Fretardo. Jag gillar. Stenhårt.