Deepedition är vad jag är och Deepedition DigitalPR vad jag gör

Nu är det dags.

Strandh DigitalPR nu byter namn till Deepedition DigitalPR AB. Det innebär inte att jag kommer att sluta att skriva här men det innebär att det kommer att förändras en del utseendemässigt. I min förklarande text så skriver jag: Avgränsningen mellan mitt företag och min personliga plattform: Deepedition.com …

Jag har skrivit en lång text om att mitt företag Strandh DigitalPR nu byter namn till Deepedition DigitalPR AB. Det innebär inte att jag kommer att sluta att skriva här men det innebär att det kommer att förändras en del utseendemässigt.

I min förklarande text så skriver jag:

Avgränsningen mellan mitt företag och min personliga plattform:

Deepedition.com är vad jag är och Deepedition DigitalPR är vad jag gör.

Deepedition DigitalPR kommer fortsätta att använda den här bloggen: digitalpr.se och jag kommer att fortsätta att skriva om politik, vardagen och livet på deepedition.com.

När jag startade mitt eget företag handlade det om att göra det jag ville. Det innefattar också att jag är den jag är: mina kunder köper min kunskap och mina erfarenheter. Som person.

Deeped är jag (jag har begärt att få lägga till det som mellannamn för övrigt). Och nu kör vi!

 • Pingback: Tweets that mention Deepedition är vad jag är och Deepedition DigitalPR vad jag gör | Deepedition -- Topsy.com()

 • Coolt med Deeped som mellannamn. Hoppas att Skatteverket inte har något emot det. Rock on!

 • Det är ju ett så pass vedertaget smeknamn på dig så det vore ju absurt om dom inte godkände det.

 • Thisblogismyplace

  Hej
  Skatteverket brukar vara hyfsat generösa när det gäller namn tror jag, så lycka till!
  Du har så rätt när det gäller valstugor kontra vallokaler, men de kanske behöver båda delarna :)

  Ha en skön helg

 • Påminner lite om en vän som hade ”Peer” som mellannamn. Bytte till det under IRC-eran då meddelandet ”Connection reset by peer” dök upp lite då och då :) Lycka till!

 • Pingback: Christians dagbok – 2011-02-11 | En sur karamell()

 • Jag brottades länge med att separera jobb-sida med privat blogg. Det slutade med att jag samlade allt på samma blogg. För oss enmansföretagare är verksamheten så intimt förknippad med våra personligheter att det egentligen inte finns någon anledning att separera dem. Och jag tror att en jobb-sida har allt att vinna på att inkludera även dina mer personliga/privata inlägg. Mina 5 cent.

 • Pingback: När det digitala blir en del av livet | Deepedition()

 • Pingback: The revenge of them bihålor | Deepedition()