Jag är inte spammare ju

Jag är medveten om att jag inte alltid är den mest omtyckta bloggaren även om jag väl tycker jag lugnat ner mig de senaste åren. Dock verkar vissa välja att spammarkera pingar från Deepedition. Precis som att någon gjort det med Jardenberg. Idag gick jag igenom närmare 400 spammarkerade kommentarer och pingar på JMW.se och hittade också Uppdragsmedia och Löwenhamn. På Digitalpr.se hittar jag Kommunchefen i spamfiltret. Problemet är att Akismet, det gamla utmärkta spamfiltret (ni skulle varit med innan det kom…), helt enkelt skruvat till sig för mycket.

Så – ta en runda förbi Skräpkorgen i din blogg och kolla genom vad som finns där. Det enda sättet att komma från det här är att många klickar på ”Inte spam” på de pingar som faktiskt är riktiga pingar och kommentarer.

WordPress:

Blogger: