Hey ho. Let’s go. #blogg100

Igår funderade jag om jag verkligen skulle satsa på att hänga på @bisonblog och hans utmaning #blogg100. Idag när vi satt och förberedde morgondagens föreläsning så pratade jag och @sa_na_si om det och vi utmanade varandra: båda med bloggar som borde få mer kärlek. Så ok: jag kör. Och hon lär köra. Och hoppas fler drar igång och antar utmaningen – eller vad säger du Amanda?

Jag brukar lära ut när jag coachar mina kunder runt att arbeta med innehållsproduktion och sociala medier att se till att strukturera. En redaktionell kalender, påminnelser satta att publicera osv.

Så jag har börjat på en lista över vad man kan skriva om. Helt enkelt kommer den fyllas på med idéer men de översta är såna här ”det där kan jag göra om jag inte kommer på något annat”

Evernote

Evernote har jag alltid med mig oavsett vilken gadget jag använder och allt är synkat. Smut! Så har jag satt en påminnelse i Påminnelser vilken kommer att säga till mig varje dag kl 12 så jag inte glömmer. I hundra dagar (dvs. fram till 2a maj)

Påminnelser

Så nu borde jag ha skapat bästa förutsättningarna för att faktiskt lyckas anta utmaningen. Självklart kommer jag använda såväl WordPress-appen i telefonen som i paddan.
Mina förhoppningar? Att blogga mer. Att det här tvingar mig till att skriva på ett annat sätt än Twitter. Att börja skriva om annat än jag gör på dagarna och på DigitalPR. Att det blir lite uppsving för bloggandet.

Så det här är #post001 av #blogg100.