Jag sover inte på datorer

Inte nog med att jag blivit anklagad för att vara Konstapel Klout av post-neojournalismens wannabes på Bakjour; i ett illa analyserat och synnerligen subjektivt hållet stycke – och typografin… blir jag blir nu falskeligen anklagad för att:

a) ha något att göra med ”Facebook” från San Marino i Eurovisionsfestivalen

b) somna på en dator

c) göra b) på en pc

Jag vet inte riktigt vilken av ovan ställda anklagelser som är den värsta. Det är den här delen av videon som nu jag ställs till svars för:

Jag kan säga att jag aldrig skulle ställa upp på något sånt här. Det hela är helt klart en konspiration där diverse fotofalsarier måste genomförts. Jag har exempelvis aldrig varit i San Marino. Jag har tjockare skalmar på glasögonen. Vidare somnar jag bakåt aldrig framåt. Sedan har jag mycket mer hår om än rakat i pannan än detta. Alltså ett falsarie, ett påhopp, ett – vad ska man säga – ren provokation för att dra mitt namn i smutsen. Och vem såg mig senast i en skjorta? Va va va?!! Det kan vara vem som helst!

Fr a brukar @nikkelin gärna låna mina glasögon:

Så snarare skulle jag vilja säga att det mycket väl kan vara denne man. Eller @reklamaren som ofta misstas för att vara mig och därmed får bättre platser på bussen, högre Klout-score och alla perks som annars alltid tillfaller mig:

Och jag menar: skulle du köpa en begagnad bil av denne man? Även om den hade en Googleskylt?