Jag har blivit förälskad

Jag har blivit lite förälskad faktiskt. Vana läsare av Deepedition vet att jag gillar dödsmetall och att jag har ett väldigt gott öga till Angela Gossow i Arch Enemy. Nu har hon fått konkurrens av Alissa White Gluz i The Agonist.

Helvete vilken pipa! Hon får alla andra growlnissar att leta efter sina balls. The Agonist kan bäst beskrivas som på gränsen till defragmenterad musik. Tänk Meshuggah och lägg sedan till en fullständigt faschinerande bredd i sång från Alissa. Den som kan sin musik kan höra i det här, liksom i såväl Arch Enemy, In Flames, Dark Tranquillity och liknande akter att det handlar om klassisk skolning och en extremt hög teknisk kompetens.

Check them out liksom. Och är ni inte riktigt vana vid den här typen av musik: försök att lyssna in hur duktiga musiker man faktiskt måste vara för att göra det här.

Kolla gärna in min lista Metal Vixens som jag började bygga efter att ha läst fåniga kommentarer om ett tjejer inte kan spela metal.