När allt verkade kört

And we’re back.

Det började med att familjen började fundera varför de inte kom in på sina mailkonton. Jag förstod ingenting men kollade direkt på Oderlands driftsstatus. Dock så Bishamon ut att rulla som vanligt. Jag gick in på bloggen – och där var det senaste inlägget från i januari… Ett helt jävla år borta. Och med ett tema som var riktigt gammalt.

Jag gick in på DigitalPR och samma sak där – dock var det senaste inlägget där… sen ett hopp till i maj i år. Jag kollade genom mina mailkonton på Gapps – och sedan flera timmar hade de inte kunnat verifieras.

Jag blev rätt kall. Att förlora ett helt års poster för Deepedition är jävligt surt, att bli av med ett halvårs poster från företagsbloggen är en disaster.

Men det allra värsta var nog sonens besvikelse när han fick se sin blogg som tappat inlägg ända till slutet av 2009 och ett tema som verkligen inte var snyggt. Han var verkligen ledsen.

Som tur var så har jag ju haft mina bloggar på Oderland sen 2003 och jag tjoade till Jack på @oderlandab efter att satt ett antal supportärenden. Jack svarade och då började det hända saker.

Det visade sig att C-Panel hade en bugg så en dns-synk pekade bort mina domäner till en gammal server jag låg på tidigare:

Har pekat om en del domäner, vi upptäckte en bugg i cpanel dock lyckades 2 servrar synca ut en del dns zoner till klustret på konton som blivit flyttade tidigare mellan våra servrar.

Well. Nu verkar allt fungera. Jag hade tänkt träna och jobba med annat men well – that’s life. Tack Jack för snabba svar.