Liten statusuppdatering bara sådär

Har pratat bloggande idag. Det är därför kul att känna att det är så oerhört roligt att blogga igen.

Det är galna veckor med mängder av jobb. Idag Mora för andra dagen om sociala medier. Oerhört kul att göra flera dagars kurs om sociala medier. Självklart hinns inte allt man vill med och det är oerhört mycket jobb att jobba fram helt nya kurser men det är kul och det känns som det är solitt.

Hinner dock inte att läsa så mycket, än mindre har åsikter om det som händer i omvärlden. Det är mest sociala medier just nu. Det kommer nog.

Efter en riktigt jävlig körning hem där det mellan Mora och Rättvik var sådär hyperhalt, blåst och snö och sedan saltblask för att innan Borlänge åter bli slirigt så kommer jag hem till en smärre sjukstuga. Verkar gå någon sorts dalaversion av vinterkräkan där det bara är illamående och magont som gäller. Får se om jag klarar mig.

Kul saker händer också och direkt efter nyår blir det lite äventyr för mig :)