Ny pressbild

Jag fick lite blodad tand efter dagens dagens outfit-uppdatering. Så jag beslutade mig för att fixa en ny pressbild.

En pressbild bör skapa rätt bild av personen i fråga, ge ett seriöst intryck och även formera de värden och den bild som varumärket vill stå för. En pressbild bör också motsvara den bild som gemene man har av den bransch som företrädaren och varumärket verkar i liksom att vara så avskalad som möjligt för att inte störa eventuella andra bilder i pressmaterial, i publicerade artiklar mm.

Som egenföretagare inom konsultbranschen, särskilt om man som mig tillhör en bransch som ofta tillfrågas om saker och ting, så är det mycket viktigt att faktiskt se till att man har färdiga pressmaterial. Det handlar dels om att ha bilder färdiga för både tryck och webb, respektive korta presentationer av både dig själv som person och om företaget.

Så här blev det alltså:
DSCN1419