Idag

Hemkommen från Mika-konserten. För jo, det är ju Peace & Love-festival i stan. Enligt väldigt säker källa (tänk snubben som har flest grejer runt halsen under den här veckan) så har festivalen redan slagit sina tidigare rekord av sålda biljetter. Det innebär att det är närmare 43000 personer i stan. Nära på lika många som det bor i den här stan.

Tidigt imorse var jag på en liten frukost med Jan Eliasson tillsammans med ett gäng. Oerhört smart person och en fantastisk berättare, Jan Eliasson. HS var på hans föreläsning kvällen innan och hon var en smula betuttad när hon kom hem.

Efter några timmar på PalladiumDalarna så var det dags för . Niklas Wass event som för andra året samlade företagare, politiker och andra för att utan agenda bli kreativa och börja skapa förändring. Själv fungerade jag som facilitator för onlinenärvaro. Det är vansinnigt kul att jobba med såna här saker.

Så – here we go. Intensiv vecka. Check.