Mina digitala infödda

floppy-disk Jag tog en paus och började rensa lite i en låda. Hittade ett gäng disketter och visade det för dottern som log och sen förklarade “men vad använder man den till?”. Bara att inse att det vi en gång tog som självklart inte längre är ens med i kidsens symbolvärld. Onekligen dags att byta ikon för “Spara” i applikationer och program…

Sonens mobiltelefon har totalt lagt av. Diskussionen om en ny börjar. Som jag tidigare berättat har jag närt en nörd vid min barm och nu ska det vara touch-skärm. När jag råkade nämna Tatoo blev han eld och lågor eftersom han lyckats att snappa upp att Android är något häftigt. Fast helst önskar han att Apple skulle släppa en ny version av Iphone eftersom han känner sin far och därmed kunde ta över den “gamla” Iphonen. Samtidigt skulle vi verkligen behöva uppgradera både Solstickans och Terrorprinsessans mobiler.

Det intressanta är att flera personer reagerat runt att de har mobiltelefoner. Vad tycker ni?