Sån tur man kan ha – eller nåt

bild av ex.librisIbland är det bara tur. Ibland undrar man om ödet ändå har en viss ironisk hand med i laget. Det är måndag. Jag är nästan alltid i Stockholm på måndagar. Inte idag. Vilket ju var tur eftersom HS kommer hem från jobbet och lägger sig ner med något som verkar vara Vinterkräkan Från Helvetet. Båda barnen är hemma eftersom det är sportlov och jag hade planerat att jobba hårt med ett projekt respektive skriva lite för Politik 2.0. Nåväl – saker blir inte alltid som man tänkt sig men det är onekligen en viss tur att jag är dalabaserad den här veckan.

För övrigt är det mer eller mindre fjällväder här i Borlänge. Snön yr och faller och trots att jag redan varit ute en sväng och skottat så är det snart dags igen. Ett jävla väder helt enkelt som möjligen skulle vara ok om man var ute i Romme Alpin. Men eftersom TP lyckades ramla för flera veckor sedan och göra illa nån menisk så är det inte så mycket läge att åka ut om inte någon kan vara hemma hos henne. Som är någorlunda med i matchen.

(Bild av exlibris)