Tweepblogs numero #12

Jag har spenderat en större del av dagen att rensa och skumläsa ett antal tusen postningar i min rss-läsare. Till slut nådde jag fram till noll. När jag kollar igenom min mapp för “vanity-swe” dvs. svenska bloggar med personligt innehåll så insåg jag att jag nog ska gå igenom mina egna tweepblogpostningar och fylla på. Det är mycket som inte är uppdaterat och den är sannerligen inte den största delen när min rss-läsare svämmar över. Om det blir några av dessa? Jodå – garanterat.

  • @sugplopp har dykt upp lite då och då. Och han har en småtrevlig blogg att läsa.
  • @rutberg är en student inom kommunikation som intervjuat mig, och som också sliter med att ha flera platser att skriva på men hur man ska differentiera sina platser. Hans bloggar finns på robbin.se och goncalves.se. Det här är alltid en knivig fråga att hantera.
  • @annljungberg är något så ovanligt som författarcoach. Och så bor hon på en båt i London. Ordenrunt är det lätt göteborgskt skämtsamma namnet på hennes blogg men den är spännande eftersom hon helt klart lever ett annat liv än vi andra.
  • @zn4rk verkar även han drabbats av en avtagande blogg.
  • @jkallberg tillhör de gamla bloggveteranerna och hans utsiktspunkt i Texas mot det svenska har alltid satt nya perspektiv på saker och ting.
  • @mamilldo dyker upp lite då och då i flödet och man får leta en del och tänka till lite för att förstå att “Antecknat” är hans blogg :).
  • @henke jobbar med affärsutveckling på Expressen och det syns i hans blogg som är mycket techig. Men alltid uppblandad med lite annat.
  • @gloriousforrest är en gammal studiekamrat till mig vars enda (?!) blogginlägg är mycket – tungt. Hon borde skriva mer.
  • @mirandasogon dök upp mitt i en diskussion om bloggverktyg. När jag läste igenom hennes blogg så såg jag hur det här med livet är så oerhört knepigt och för jävligt. Och ibland fantastiskt. 

Om nån kan komma på ett bra script som kan automagiskt länka alla @namn till deras rätta Twitterkonto så hojta till.