Some sort of semester

Lördag. Igår var det fest. HS hade sina arbetskamrater här och jag hade lovat att vara med. Lekledare: planerade en femkamp på Wii. Vi fastnade i Guitar Hero… Det är alltid lika kul att se människor fastna i ett datorspel.

Lång morgon – har knappt gått upp ännu. Barnen kommer hem idag. Nästa vecka är det Dalecarlia Cup och både Solstickan och Terrorprinsessan ska spela en massa matcher. Och det ska regna hela veckan.

Själv har jag någon sorts semester nästa vecka. Att den sedan kommer hackas upp av en del jobb som ändå måste göras är en sak – jag lyckas ju ändå inte låta bli att jobba annars så…

Hösten börjar sakteliga också att fyllas upp av jobb. Det är bra – det är ju faktiskt jag som måste se till att det gör det. Och det är en spännande höst; vi ser en konjunktur som sakta vänder och politiken har plötsligt insett att sociala medier inte är något extra lull-lull utan en kanal som påverkar.

Sen ska jag försöka att få ordning på mina digitala plattformar. Och på mitt hemmakontor även om jag kommer sitta mindre där i höst. Så skulle jag vilja blogga mera.