Grötblogg

Det blev inget Stockholm den här veckan heller. Förkylningar är inte att leka med. Att sitta i ett öppet kontorslandskap, att hålla dragningar om sociala medier för kund och i allmänhet vara social är inte att tänka på när man har Niagarafallet konstant ur näsan.

någon latsida har det inte varit. Jobbat hårt med diverse projekt. Suttit i ett långt Skypemöte vilket var extremt jobbigt eftersom man inte kunde dra in snor, inte nysa, inte hosta eftersom det då skulle mångfaldigas i högtalarna borta på Kungsgatan.

Solstickan dök upp hemma vid halv fyratiden och pep direkt ut för att testa den nya brädan. SMS kom som berättade att musikmaskinen som vi beställt hade kommit så vi åkte och hämtade den.

HS och TP var iväg på fiol men vi kvarvarande blev för hungriga så då lagade jag pannkakor. Det är typ det enda jag gör riktigt bra och idag blev det kakaoplättar, russinpannkakor som förutom med sylt eller sirap också hade aprikoser och rostade mandlar från Saltå Kvarn. De första var ingen hit för Solstickan men de rostade mandlarna gick åt.

För att åtminstone försöka vila bort lite av förkylningen la jag mig ett tag och vips så var kvällen borta. Kvällspasset blev därmed rätt kort. Men vad gör det? Jag har fått min månadsredovisning och fortsätter jag så här hårt säg 20-30 år så kanske jag är rik i slutänden :)

Imorgon ska jag koncentrera mig på ett enda projekt. Det ska jag.