Livets överraskningar

Jahaja. Vi åkte ut till sopstationen med bilen fylld av skräp. Jättekö upp. När vi nästan var framme lägger bilen av. Ilsket lysande lampa om ”motorelektronikfel”. Två år gammal Opel Vectra. Bara att rulla ut den ur området och ringa bärgare. Som är i Enviken. HS ringer efter polare och blir hämtad medan jag stannar och väntar in bärgaren. Fyra meter från mig faller plötsligt en tall. Typ sex meter hög. Utan någon anledning. Kul. Twittrar lite med hjälp av Twibble och min N95a. Går sakta eftersom telefonen inte längre klarar av 3G. Efter en timme och en kvart kommer bilbärgaren. Vi startar bilen men ingen lampa lyser i varningens tecken. Samtidigt inser vi att eftersom det hände och bilen konstant tjuvstannade så är det lika bra att köra ner röda faran till Carlia Bil.
Han släppte av mig hemmavid. Nu måste jag byta däck på Renaulten. Min tur håller säkert i sig och det visar sig antagligen att nåt av sommardäcken är punkterade.