Nästan återvänt från de döda (trodde jag ja…)

Den här influensan är nog Alla Influensors Moder… Så här sjuk har jag inte varit på säkert åtta-tio år. Topprekord i feber var 41,2 grader. Då har man dödsångest. Nu har den värsta febern lagt sig men jag är fortfarande svag och det kommer fortfarande vågor av yrsel över mig. Har inte ätit riktigt sedan i söndags ännu. Influensan verkar nu rikta in sig på mina leder, så jag känner mig som en gammal gubbe med knän som värker, rygg som är i det närmaste låst av smärta. Huvudet är tungt av snuva och luftrören rosslar så att det var svårt att sova inatt.

Vill gratulera alla som blivit nominerade till Stora Bloggpriset. Min vinst är att jag faktiskt prickade in minst två nomineringar i varje kategori utom i livstil och vardag (mode, nöjekultur, sportfritid, livstil, prylarteknik, vardag) och hela fyra stycken i politiksamhälle. Jag måste erkänna att jag blir mer och mer skeptisk när jag ser att Alex Schulman blivit nominerad. Och självklart kommer han, oavsett vad han säger, se till att han vinner. Det må vara ett patetiskt pris i slutänden men Schulman vinner patetiken.

Deepedition blev inte nominerad dock. Faktiskt väntat. Att Deepedition sen är nominerat i YABA känns visserligen fint men lite konstigt – visserligen halkar jag in på marknadsföring då och då men Deepedition är ju bloggen som är om ”allt det andra” dvs. inte om marknadsföring. Så faktiskt – rösta på någon annan. Närmast i Marknadsföringskategorin för min del ligger Adland, Kontaktmannen, Girls of Florida, DocSpinn, WeConverse eller JMW eller nån av de andra… Problemet är att jag gillar alla bloggarna som deltar. Alla borde få pris! Samma sak i Mediakategorin trots att SSBD är där: alla är liksom bra! Samma sak i trendkategorin. Herregud – vi är för få i den här bubblan för att tävla mot varandra!

Nu mår jag inte så bra igen. Jävla influensa…

Reblog this post [with Zemanta]