Det går upp… och så går det ner

Den klocka som mäter USAs budgetunderskott har slut på siffror (tipstack Magnus Höij) efter den gigantiska räddningsaktion som de federala myndigheterna och båda kamrarna röstat igenom. Börsen har på några dagar totalt bottenskrapat och ordet recession är numera ett av de ord som används mest. Riksbankerna sänker styrräntorna men räntorna går ändå upp och priserna. Volvo slashar anställda som om det vore ett ogräsbestånd och Island är i princip konkursmässigt. Själv har jag inte ens vågat titta till mina fonder, eftersom jag ändå inte kan göra så mycket åt det utan att förlora ännu mer pengar. Att jag har lån som kommer innebära en smärre nådastöt för nästa månads löning är jag ju inte ensam om.

Själv har jag som vanligt massor att göra. Och när vi satt och lyssnade på seminariet om Kommunikationsplanering i praktiken igår så började jag och Brit fundera över vad som kommer att hända med de sociala medierna liksom marknadskommunikationen i stort. Under natten och tidig morgon skrev jag och Brit Stakston på JMW en debattartikel1. Fredrik kunde inte låta bli att ge mig en liten känga ;). Vi valde även att publicera den långa versionen.

Reblog this post [with Zemanta]
  1. Grattis DM 10 år förresten. []