Inlägg 5001

Sitter klädd i träningskläder och ska snart bege mig till fotbollsplanen där avslutningen för P99 i Forssa BK kommer att gå till historien. Följande matcher ska spelas:

1. Mammor mot P99
2. Pappor mot P99
och sen
3. Mammor mot Pappor

Till den sista matchen har vi funderat på att be ambulanssjukvården komma…

Gårdagen var inte SJs bästa. Tåget vi skulle åka på morgonen blev inställt så vi fick hoppa in i bilen och köra ner till Stockholm. 17.44-tåget hem blev en halvtimme försenat vilket innebar kaos på taxiplan på Borlänge station. Armbågade mig till en taxi som visade sig vara en egen taxirörelse som försöker slå sig in i monopolet här i stan. En ex-jugoslav som spelat i Jugoslaviens basketlag under sjuttiotalet och som ansåg att Autobahn och Hitlers övriga byggnadsverk var mycket bra. Honom ska jag åka med oftare – jag gillar folk som uttrycker konstiga åsikter; tycker det är roande.

Igår körde vi en dragning om sociala medier för en konkurrent. Det var annorlunda. Dels för att det finns en annan förförståelse för fr a marknadsföring men också att det blir andra sorters frågor än när man kör kurser för köpar-sidan. Kul i alla fall och den tvåtimmarsdragning vi tänkt blev som vanligt mer.

Måste ta ett stort beslut till imorgon.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Reblog this post [with Zemanta]