Kurs för företag – om nytta och nöje med sociala medier

Dags för lite skamlös marknadsföring:

Det är självklart att man ska gå på kurs med mig och Brit Stakston. Heimer & Company och JMW ger kurser i sociala medier tillsammans. Och vi gjorde, tillsammans med Björn Falkevik, en liten film om vår kurs:

Under en fullspäckad dag ger vi dig alltså kunskap och idéer om hur du kan använda dig av sociala medier i din marknadsföring. Vad är nyttan för dig som företag? Vi ger dig en ökad kunskap om hur du, med hjälp av sociala medier, kan kommunicera med nuvarande och potentiella kunder samt bygga företagets varumärke – på ett trovärdigt sätt.

Kursdatum: Nästa kursdatum är 28 augusti. Övriga datum under hösten är 18 september, 16 oktober, 13 november och 11 december. Alla utbildningar kan också bokas andra datum och genomföras helt anpassade efter ert företag.

Kursanmälan och kostnad: Anmälan till brit.stakston@jmw.se, kurserna ges i centrala Stockholm. Pris 6 995 kronor per person.

Sociala mediekursens innehåll:

* Hur förändras mediekonsumtionen?
* Hur kan vi som företag använda sociala medier för att få ut våra tjänster/produkter
* Hur organiserar sig kunder?
* Vilka verktyg finns? Podcasting, wikis, bloggar, nätverk m.m.
* Hur kan vi använda oss av sociala medier för att nå vår målgrupp?
* Hur kan vi använda oss av sociala medier för att bygga vårt varumärke?
* Hur kan vi stärka relationen med konsumenterna?
* Vilken trender ser vi idag och i framtiden?
* Vilka hinder finns för genomförande?
* Vilka lyckade exempel finns det?

Föreläsare: Föreläser gör Brit Stakston, kommunikationskonsult på JMW och specialiserad på sociala medier samt Niclas Strandh, creative planner och delägare på reklambyrån Heimer & Company och en av Sveriges mest väletablerade bloggare med bland annat bloggarna Researcher och Deepedition liksom Same Same But Different.

Du kan också gå en bloggkurs inriktad på företagsbloggande och som ger hands-on kunskap om bloggande, byggande av kännedom för bloggen mm.

Reblog this post [with Zemanta]