Noterat

EU väljer att gå ifrån sin fundamentalistiska idé om att biobränslen är det som ska rädda klimatet. Självklart säger man inte ”oj vi hade fel” utan förklarar att alla (andra) tolkat allt fel…

Det är inte utan att man kan tycka att Federleys ”luderuttalande” kommer lägligt: det är bättre att få uttala sig om det än att fortsätta läsa om sig själv som en svikare. Det intressanta är att Aftonbladet än en gång använder en blogg som nyhetsgrund men underlåter att länka till den. De har inte lärt sig ett skit mao.

USA har just valt att lyfta terroriststämpeln från ANC. Japp. Kan väl tyckas vara ett antal år försent men det hela visar snarare den bild av terrorister som finns i den amerikanska presidentens huvud – och som Adolf Reinfeldt konstant köpt.

Jag har nästan blivit lite oroad över att Miljöpartiet skulle blivit vettiga men Carl Schlyters inlägg runt reklamskatten ordnar upp saken:

Reklam finns för att få oss att konsumera mer och göra oss missnöjda med vad vi har.

Litet påpekande: reklam finns till för att vi ska ha en fungerande konkurrens, att du ska kunna sälja din idé och låta folk veta att den finns. Idiot. Att sedan försöka göra någon märklig saltomortal runt att höja reklamskatten – och låta det betala fildelning är synnerligen symptomatiskt för ett parti som fortfarande lever i en sorts romantiserad kvasimiljökommunistisk tanke.

Skånska är inte alltid så lätt. Skönt att det inte bara är jag som tycker det :).

Gammalmedia har inte riktigt förstått det ännu. Viacom allra minst. Nu får man hoppas att Google ”råkar” tappa bort användardatan…

Inte bara svenska politiker som får känna på vad de nya medierna kan. Läs gärna hur kinesiska bloggare och Twitteranvändare helt enkelt går förbi den kinesiska censuren. Själv kan jag fundera varför inte svenska politiker förstår att det de startat kan de inte stoppa.