OFB is dead

Via Jaikuflödet nås jag av insikten att Anna feat. Mel kastar in handduken (de har till och med startat en blogg om att de slutar att blogga). Det känns märkligt. De är OFB (för att sno Eriks statement rakt av) – Original Fashion Bloggers. De startade att modeblogga när bloggandet var något konstigt som geeks och bibliotekarier höll på med. Anna och Mel byggde grunden för såna som Engla, Blondinbella och Hotspot. Men deras bloggande var alltid personligt och i grunden många gånger mer ärligt än vad deras sentida efterföljare känts. Jag läste dem länge – dels för att det faktiskt var så få svenska bloggar att man enkelt kunde följa i princip alla, dels för att de kunde göra saker intressanta utifrån engagemang och intelligens.

Så det är med lite sorg, och insikt om att – jävlar vad vissa av oss faktiskt hållit på med det här länge – inget är för evigt…

Long live Anna och Mel. Tack.