3.38

Det här är sanslösa veckor sannerligen. Massor av jobb som ska avslutas och samtidigt andra saker som pågår. Det är lite lätt sanslöst just nu.

  • På fredag är det Gyllene Hästen. Regional reklamtävling. Tjohej. Branschen ska tuppa sig lite. Eller nåt.
  • Resten av helgen går åt till jobb inför tisdagens resa till Düsseldorf. Som det ser ut en ”hit’n’run” över dagen även om jag knappast lär fixa att åka ner till Arlanda på tisdag morgon, pitcha och sedan åka hem på kvällen till Borlänge. Så Stockholm på måndag kväll. Düsseldorf på tisdag och sen hem lite senare på dagen på onsdag.
  • På torsdag åker delägarna iväg på hemlig ort för strategiska överläggningar. Jo, det är faktiskt det. Ett och ett halvt dygn.
  • Veckan efter det åker jag till Stockholm på onsdagen och är kvar där till sen fredagskväll. Japp, jag kommer att fira min födelsedag där också. På programmet står konferensen Disruptive Media inklusive Master Class med Neville Hobson. På fredagen kör vi en kurs i sociala medier. Tre dagar i ”bubblan” alltså. Sounds like paradise :).
  • Veckan efter det åker jag ner till Malmö ett par dagar.

För de som känner mig sen gammalt så blir det här lätt surrealistiskt eftersom jag egentligen hatar att resa. Fast det går rätt bra. Det är kul till och med. Jag träffar en massa roligt folk, gör roliga saker och är hela tiden uppkopplad mot den digitala lifestreamen.

Som tur var så blev det inget brutet ben på Terrorprinsessan idag heller. Hon tog vårens första cykeltur, vurpade och sedan blev det akuten i Falun. Vi möttes på vägen – jag åkte hem till Solstickan och katten Yoda. Efter nio kom HS och TP hem, det verkar vara ett ledband som är skadat men ingen ko på isen. Kryckor och några dagars vila.

Yoda har vuxit till sig. Hon definierar sin flock rätt roligt. Solstickan och Terrorprinsessan är viktigast. Vi andra två är mest rundningsmärken.

Inatt har jag suttit och jobbat med mina nya älsklingsprogram OmniGraffle Professional och Keynote. I love it. Det är fan att man spenderat så många år med att lida med Visio och Powerpoint. På PC. Min MacBook är som en kärlek. På jobbet har jag också fått en extern jätteskärm och ett smäckert externt tangentbord. Underbart helt enkelt.

Lika underbart är att jag insåg att In Flames nya platta blivit släppt. ”A Sense Of Purpose” är åter det In Flames som funnits förut. Hårt, distinkt och melodiöst på samma gång. Njutning minst sagt.

Och nu är klockan fyra. Om fem timmar ska jag presentera ett brand concept för employment branding.