En sån där jävla lördag

Egentligen började den bra. Lugnt även om det var en massa fotbollslogistik på förmiddagen, som dock HS tog tag i den här lördagen. Jag hann för en gång skulle blogga flera postningar, på Researcher bland annat. Och här.
Sen gick jag ut och avverkade äppelträd. Ja, efter många långa och irriterade diskussioner fick jag igenom att vi (läs: utförare jag) inte bara skulle klippa var tredje vattenskott utan faktiskt beskära vårt enda äppelträd rejält. Själv skulle jag helst gå och låna en motorsåg och jämna skiten med marken.
Till slut fick jag igenom att kapa en hel del. Det gjorde jag. Innan migränen tog ut sin rätt och jag spenderade resten av kvällen med The Migraine From Hell™ inklusive fascinerande känsla av lamhet i vänster sida.
Efter ett tag så släppte det värsta och jag såg Körslaget med dottern, som somnade och sen såg jag och sonen Indiana Jones. Den filmen har inte åldrats med värdighet om man säger….