Nejdå jag har inte dött

Jag har bara en jävla massa att göra. Imorgonbitti åker jag till Stockholm igen. Onsdag – jobb med en stor pitch. Torsdag håller jag en del av en heldagskurs om sociala medier. Sen är det högkonjunktur i reklambranschen om man säger så :). Bloggandet får gå på lite sparlåga. Det ligger ett gäng utmaningar som jag lovar att ta tag i när jag har några minuter över.

Jag får en del SMS från vänner. Som jag inte ens vet vem ifrån de är eftersom någon synkning gjorde att alla mina telefonnummer försvann. Det ska fixa sig nu eftersom jag lämnat den mörka sidan (pc) och helt gått in i ljuset (mac) med en sprillans ny Macbook.

Såg förresten att Henrik Schyffert beslutat sig för att sluta att blogga. Det är fascinerande hur usel uthållighet ”kändisbloggarna” har. Uggla la av, Skugge höll iofs ut ett tag men la av. Schulmans har lyckats att lägga av både själva och bli bortplockade osv.