Bokrea

Min son är som jag när det gäller att vara uppe på kvällar och nätter… Så när han såg att bokrean öppnade klockan tolv inatt så förklarade han att han minsann ville åka på den. Han är åtta år. Och slukar böcker för tillfället. Så, jag struntade i mina farhågor att alla skulle ringa socialtjänsten och tog med honom ner. Bambusade det, laddade ner filmerna och mixade ihop dem på Jaycut.

Solstickan köpte två böcker ur serien ”Vargbröder”. Själv köpte jag dels ”Myternas historia” av Karen Armstrong och dels ”De galna experimentens bok”. Den första eftersom Armstrong är en oerhört initierad forskare i religionshistoria och fenomenologi, och att förståelse av människans förhållande till myter är sjukt viktig i mitt jobb som planner. Den andra eftersom jag många gånger upplever att virala kampanjer men också andra kampanjer borde kunna skaffa sig inspiration och lära sig av de olika mer eller mindre galna experiement som skett: fr a inom beteendevetenskaperna. Boken beskriver bland annat Ingrams och Zimbardos olika experiment om lydnad och påverkan. De kan ju vara bra att använda sig av som reklamare ;)
Så köpte vi en hästbok åt Terrorprinsessan.