Lätt avskärmad

Jag känner mig lätt avskärmad på flera sätt. Dels eftersom gårdagskvällens trevliga möte med drf ändå sitter i skallen på mig: trots att man knappast kan säga att det blev överhemult mycket drucket så känns det idag. Men precis som drf själv skriver: det blev ingen pinsam tystnad – det blev inte många sekunders tystnad alls ärligt talat. Jävlar vad vi kunde prata :)

Plockar upp olika saker ur nyhetsfloden – att Microsoft erbjuder 44 miljarder dollar för Yahoo!, att åtalet mot Pirate Bay inte är misstänkt tunt utan helt enkelt ett försök att inte bara döda fildelning utan att döda hyperlänkning i stort. Men jag hinner inte skriva om det eftersom jag måste jobba med annat. På torsdag ska jag till Stockholm och prata sociala medier. På tisdag ska presentationen vara klar. Jag vet knappt ännu vad jag ska prata om… Och projekten på jobbet verkar vara amöbor – de förmerar sig i kvadrat.

Nu ska jag klä mig och sen gå iväg och hämta Terrorprinsessan lite tidigare. Solstickan har redan åkt iväg till en kompis.

Andra bloggar om: , , , , , , ,