Men orka

Den här veckan är rätt surrealistiskt stressig. För tillfället sitter jag och väntar på att en PL ska komma tillbaka till ett möte, jag har redan haft ett internt möte, ska iväg om mindre än en timme och käka lunch med underleverantör och sedan på input session med en stor kund. Så här har det varit hela veckan. Jag öppnar min RSS-läsare och blir bara trött, och stänger den igen. Too much input redan IRL känns det som. Imorse började också stressen kosta reda pengar: motorvärmarsladden fick följa med halvvägs till barnens skola. Utanför bilen. Sen stack den någon annanstans, lämnade kontakten i bilen halvvägs ner till marken. Smart deep.ed.

Det märkliga är att jag är hyperkreativ. Imorse löste jag två stora problem redan när jag duschade. Hade behövt en penna att rita med på kaklet. Men jag är extremt inriktad på reklam. Därav diverse postningar hos Researcher.

Uppdatering: Jag har inte orkat kolla motorvärmaren ännu. Och med klimatet just nu: med spöregn och rätt varmt väder känns det som ett mindre problem. Veckan avslutades med ett långt möte där Danskan och jag, lite oväntat, drog in ett stort jobb. Ett jättestort jobb känns det som. Oerhört roligt. Det firades med hemgjord kebabtallrik, ett par glas vin och fyra timmars Diablo-spelande med sonen.