Ett år

Jag började på en lista av listor även här men va fan… jag är ledig, jag är seg och det är skitsamma. Jag länkar så jävla mycket annars. Så istället funderar jag lite över vad som hänt mig under året.

Två stora saker har hänt:

  1. Jag blev delägare i byrån.
    Det är trevligt men hittills har det bara inneburit att jag jobbar mer och har en sämre ekonomi eftersom jag helt enkelt behövde låna pengar för att köpa in mig. Men det går åt rätt håll och jag gillar att också få ta ansvar för allt jag tycker och anser.
  2. Jag har avsagt mig prästämbetet.
    För många är det antagligen inte någon stor sak men för min del var det ett stort steg. Ett jättestort steg trots att jag inte utövat det på flera år.

För övrigt har det mest varit en mängd arbete och en fascination över att deepedition.com blivit så stor – trots att det inte var meningen. Och sen har barnen vuxit som ogräs under året.

Gott nytt år alla bloggläsare, vänner och även till mina troll. Någonstans är det ändå så att en blogg utan troll är en rätt trist tillställning :)

Andra bloggar om: , , ,