Vulkaniserat

Lite trött på din blogglista? Här finns det en årslista med bloggar som du kanske inte hittat. Ännu.
Andra bloggar om: , ,

null

En märklig sak med dispyten mellan Österrike och Sverige i alpina cirkusen är den väldiga upprördhet som Mandls uttalande gett: inte för att han kallat Anja och andra för ”jättebebisar”, vilket man kan tycka är det som är korkat, utan för att han påpekat att de väger tjugo kilo mer än österrikiska damerna vilket i fartgrenarna ger en fördel. Det hela visar snarare på svensk medias fixering vid vikt och vid kvinnliga sportutövares utseende snarare än på att Mandl skulle sagt något elakt.

null

Det är inte bara guld som glimmar när det gäller Vulkan.se?
null

null

Även Drottningen, dvs. Josh bättre hälft, plockar poäng. inte bara genom att hon helt enkelt skriver bra och ironiskt om det faktum att vissa domstolar än så länge har någon sorts vett i prostitutionsfrågan och faktiskt inser att det kan finnas frivillig prostitution, utan också att hon lyckas snurra upp drf :)