Indien o Bushs klavertramp, RvdB om bloggar o SD-lyteskomik

I Indien är det numera olagligt att inte ta hand om sina åldrande föräldrar. Också ett sätt att fixa åldringsvården på…
Andra om: , ,
null
Bush råkade få det hela fel i samband med sin presskonferens om hur husägare med subprime-lån skulle kunna få hjälp. Istället för att säga det korrekta 1-888-995-HOPE så lyckades han säga 1-800-995-HOPE. Ett telefonnummer som går till Freedom Christian Academy – en organisation som erbjuder tips och konsultation för de föräldrar som vill undervisa sina barn i hemmet (för att de inte ska lära sig såna otäcka saker som evolution och människors lika värde antar jag). Och det ligger i Texas.
Det är inte utan att man funderar om Bush verkligen sa fel…
Andra om: , , ,
null
RvdB, chefis på Dagens Media skriver om bloggar på sajten Dagens Story: Blogga – skriva i luft, vatten eller blod. Självklart har han tagit redan kända och deras bloggande. Minns att samme chefredaktör har tidigare förklarat att bloggar är ointressant. Verkar som att fler och fler börjar att inse att det är dags att förändra sin åsikt. Snart kommer säkert Guillou att börja blogga också.
Andra om: , ,
null
Det här är fasen ren humor. SD-politikern som inte kan förklara sitt eget partis politik… Det är fan ren lyteskomik…
Andra om: , ,