Och för övrigt

Kommentarsspammen står som spön i backen borta på Researcher. Jag får snart stänga ner sajten ett tag.
Kom till jobbet och det visade sig att vi skulle ha en workshop. Att ingen lyckats att briefa mig om det var inte något problem. Att jag som tur var har workshopdokument färdiga och bara kunde stoppa ihop en för just den här kunden på fem minuter verkade vara självklart. Mein Gott! Planering va fan är det?
Nu ska jag helst förfärdiga två grejer till imorgon. Tack för det televerket. Jag skulle kunna somna sittande.

För övrigt undrar jag om Gustav friat till Ulrika ännu. Om inte så anser jag att han ska det.

Uppdatering: Jag vill för tillfället strypa kommentarsspammarna. Jag har blivit tvungen att stänga ner Researcher eftersom det hela blev till ett veritabelt störtregn av kommentarspam som Akismet inte tog hand om. När det på en minut dyker upp 90 nya moderationer så är det något som gått trasigt någonstans och för att slippa Oderland-Jacks onda öga stängde jag helt sonika bloggen.