Tiofika

Jag sitter hemma och jobbar. Har skyfflat iväg en presentation som ska köras imorgon och tar en tiofika. Till lunch kommer jag att åka ut till Buskåker och träffa en hoper RT-människor; personer från vår klubb under hela klubbens 40-åriga levnad kommer.
Igår var en sån där dag när inget fungerade. Jag bytte däck på Vita Fläcken men självklart hade ett av vinterdäcken gått och blivit punkterat (snarare legat och blivit nästan platt). Svordomar och omstrukturing av däcken – ner till Euromaster innan de stängde. Vi får se när vi får tillbaka det. Sen uppdaterade jag båda bloggarna till WP 2.3. Det gick sådär. En timmes intensivt felsökande gjorde till slut att jag fixade det hela. Men det var ett par gånger som jag kände att “äh, jag raderar alltihop”. Mobiltelefonen började uppföra sig jävligt underligt under dagen och har fortsatt att leka “jag-stänger-av-mig-när-jag-vill”-leken. Dagen började med att jag fick lov att leta upp de som skulle blåsa fiber för att ge dem en nyckel, eftersom den som skulle ha hand om nycklarna till husen var putsväck.
Idag känns det som om det kan bli en bättre dag ändå.

Nu är fikarasten slut.

Andra bloggar om: , , , ,