Twinglylistan

Nya Twinglyrapporten har kommit. Förhoppningsvis med lite mer säkerställd statistik än förra gången. Noterbart är att Researcher åkt ut från listorna men att deepedition har klättrat. Andra plats (?!) på Medielistan och bland Topp 20 på Topplistan över ”Mest Inflytelserika Bloggar” (jösses…).
Noterbart är att Josh på Enligt Min Humla ligger i ”Nöje”-kategorin… Och att de sätter Mickey J Barcjyk som ”Övrigt”…

Uppdatering: Martin Jönsson kallar Deepedition för ”förträfflig”. Oops…

Uppdatering: Eftersom jag ändå redan outat mig i samband med JPA-galenskapen så kan jag berätta för dem som vet att deepedition så klart har en grupp på Facebook.

Uppdatering: Johan har en del saker som onekligen gör siffrorna från Twingly möjliga att ifrågasätta (observera att han äntligen skaffat en blogg som är kommenterbar…). Beta Alfa noterar att saker och ting går fort i blogghockey.

Uppdatering: Blogge skriver en postning om Twingly-rapporten.

Andra bloggar om: , , ,