Ett par snabba om Facebook

Jag ska skriva mer om den totalt stolliga diskursen som Johanna Parikka Altenstedt aka Johanna Davander för i bloggosfären. Senare. Och skriva om annat. Först ska jag bara spökskriva för brödfödan och skriva lite pressinformation för att avsluta Omform.
Vill bara fundera över några saker.

Grupper i Facebook: Vore det inte bättre att försöka samordna saker? Eller är det kanske bättre med många olika grupper? Jag är osäker på vad som faktiskt har det största PR-värdet: antal grupper eller antal medlemmar i en grupp. Nån som har en infallsvinkel?

screenshotd041.png

Mer Facebook. Är det någon mer än jag som upplever att funktionaliteten konstant sänks? Idag känns AJAX-funktionerna som borttagna och man kan inte hantera saker som förut. Bland annat har jag inte kunnat posta items eller förändra framsidan. Igår gick det under lång tid inte att ändra status. Antingen är det något fel i min Firefox (såg iofs att det var problem på Jaiku, också i Firefox) eller så är det något annat. Nån som vet?